Gündem Şule Zeybek kimdir?

Şule Zeybek kimdir?

16.02.2017 - 14:25 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen programı‘Renkli Sayfalar’ı Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu sunacağı belirtiliyor. Bizlerde bu haberimizde Şule Zeybek hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Şule Zeybek kimdir? İşte hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenler...

Şule Zeybek kimdir

Kanal D’de yayınlanan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu”Renkli Sayfalar” programında yol ayrımına girilmişti. Yapım şirketinin programın içeriğini magazin dışı konularla genişletmek istemesi ayrılık getirmişti.

Haberin Devamı

İki ismin ayrılacaklarının netleşmesinin ardından programı yeni formatıyla daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’ni sunan Şule Zeybek ile Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay'ın sunacağı açıklanmıştı, fakat kadroda değişikliğe gidildi ve Asena Atalay’ın programda yer almayacağı netleşti.

Programda Şule Zeybek'e Lerzan Mutlu eşlik edecek. Mutlu daha öncesinde Söylemezsem Olmaz adlı programın moderatörlüğünü yapıyordu. Bu kararın ardında Asena Atalay’ın son zamanlarda Caner Erkin’le yaşadığı sorunların ve çizdiği imajın etkili olduğu ileri sürülüyor.

ŞULE ZEYBEK KİMDİR?

Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in kızı olan Şule Zeybek, 18 Kasım 1975’te İstanbul’da doğdu. Türk sunucu ve eski spiker aynı zamanda Aydın Doğan'ın eşinin yeğenidir.

Aydın Doğan teyzesi ile evlidir; yani eniştesidir. Aslen Sosyoloji mezunu olan Şule Zeybek daha sonra reklam ajansında metin yazarlığı yapmıştır. 2000 yılında ise Yiğit Bulut ile evlenmiş ve Kanal D de haber spikerliği yapmıştır. Daha sonra Yiğit Bulut’tan boşanmıştır. Son olarak Yiğit Bulut ile evlenmiş ve 10 yıl evli kalmıştır. Bir çocuk annesidir. Sevgilisi şu anda bilinmemektedir.