Gündem Survivor 19. bölümde ada ve ödül oyunlarını kim kazandı? 20. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

Survivor 19. bölümde ada ve ödül oyunlarını kim kazandı? 20. bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

08.03.2018 - 14:45 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de kıyasıya yarış devam ediyor. All Star takımı ile Gönüllüler arasında tansiyon günden güne artıyor. 19. bölümü ile ekranlara gelen Survivor 2018'de Hakan Hatipoğlu ile Nihat Doğan arasında büyük gerginlik yaşandı. Peki Survivor 19. bölümde ada ve ödül oyunlarını kim kazandı?

Survivor 19. bölümde ada ve ödül oyunlarını kim kazandı 20. bölüm tanıtımı yayınlandı mı

Survivor 2018'de All Star ile Gönüllüler arasında büyük çekişme devam ediyor. Bu akşam TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2018'de tansiyon iyice yükseldi. Peki Survivor 19. bölümde ada ve ödül oyunlarını kim kazandı?

Haberin Devamı

ADA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'in 19. bölümük ilk olarak Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının oyununa sahne oldu. Geçmiş oyunlara göre büyük bir çekişme içinde geçmeyen ada oyununu Gönüllüler'i 10-4 gibi ezici bir skorla mağlup eden Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımının ödülü ise baraka ve yatak oldu.

FUTBOL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de Ünlüler takımının üstünlüğü sandviç ödüllü futbol oyununda da sürdü. Bu mücadeleyi de 10-5 kazanmayı başaran Ünlüler takımı, hem galibiyet serisini 10'a çıkarmanın haklı sevincini yaşadı, hem de kişi başı 3 sandviçle afiyetle karınlarını doyurdu.

SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor’ın 5 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden Gönüllüler, kendi takımlarından 3 ismi eleme potasına bıraktı. Emre, Melih ve İpek sms oylamasına kaldı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Emre oldu. Yarışmaya yeni katılan Emre'nin vedası herkesi şaşırttı. Diğer iki isimden daha az oyu aldığı için Survivor’a veda eden Emre; “Geldiğim süre boyunca çok güzel anlar geçirdim. Çok şey öğrendim. Gitmem gerekiyorsa bunun sebepleri vardır. Umudumu asla kaybetmeyeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim. Sorun yok...” açıklamasında bulundu

Yazarlar