Gündem Survivor 2016 Ebru Öztürk kimdir?

Survivor 2016 Ebru Öztürk kimdir?

21.01.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosu belli olmaya başladı. Survivor 2016 Ünlüler takımına manken ve oyuncu Ebru Öztürk dahil oldu. Peki Ebru Öztürk kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Ebru Öztürk hakkında merak edilenler...

Survivor 2016 Ebru Öztürk kimdir

TV 8'de ekranlara gelen Acun Ilıcalı'nın en iddialı yapımı olan Survivor 2016'nın başlamasına kısa süre kala yarışmacılar netleşmeye devam ediyor. Survivor ünlüler takımına bir isim daha dahil oldu. Survivor'a katılan son isim oyuncu Ebru Öztürk oldu.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı’nın sevgilisi olarak adından sıkça söz ettiren Ebru Öztürk’te Survivor 2016 ünlüler takımında yerini aldı. Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül, manken Tuğba Özay ve Şimdi ve boksör Çağan Atakan Arslan'ın Survivor 2016'ya katılacağı açıklanmıştı. Peki yarışmaya yeni katılan Ebru Öztürk kimdir? Ayrıntılar haberimizde...



Survivor 2016 yarışması 7 Şubat’ta ekranlara gelecek.

Survivor 2016 Ebru Öztürk kimdir


EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Son dönemlerde modellik yapan Ebru Öztürk eski bir voleybolcudur. Ebru Öztürk İstanbul'da 1984 yılında dünyaya geldi. Bir dönem Fenerbahçe voleybol takımında forma giyen güzel model eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamladı. İstanbul Moda Haftası’nda podyumda yer alan Öztürk, ünlü modacı Nejla Güvenç'in defilesinde de boy gösterdi.

Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır. Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.

Yazarlar