Gündem Survivor All Star'da sembol oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da sembol oyununu kim kazandı?

05.04.2015 - 11:45 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da Ünlüler-Gönüller arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı oylamada bir kişinin adını yazdı. Survivor All Star'da kimin adı yazıldı? Gönüllüler adasından Survivor'a kim veda edecek. İşte Survivor All Star'da kaçırdığınız ayrıntılar..

Survivor All Starda sembol oyununu kim kazandı

Survivor All Star’da yine zorlu bir akşam yarışmacıları bekliyor. Geçtiğimiz hafta ünlüler takımından Almeda ve Merve Oflaz konseyde en çok adı yazılan isimler oldu. Eleme gecesinde Berna’nın da ismi söylendi ve üç yarışmacı arasından Almeda SMS oylamasında en düşük puanı alarak adaya veda etmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Kızlar ve erkeklerin ayrı ayrı yarıştığı oyunda her basamakta azalan parkurları geçmeye çalışan yarışmacılar en son plakaları kırarak sembolü almaya hak kazandılar.
Sembolün sahibi Berna ile yarışan Serenay’ın oldu. Kıbrıs’a giden yolda bilet olan sembol bu sefer Serenay’a verildi.

SURVİVOR ALL STAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor All Star'da dün akşam kıyasıya bir mücadele vardı. Dokunulmazlığı kazanmak için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımı zorlu bir mücadeleye girdiler.
25. bölümde oynanan dokunulmazlık ödülünü Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımım konseyde bir kişiyi elemek için oy kullandı. Hasan bireysel dokunulmaz ödülünü kazanarak bu hafta adada kalmayı garantiledi.
Gönüllüler takımında 3 Taner için oy çıkarken Sahra için 5 oy çıktı.
Sahra Salı akşamı yapılacak sms oylamsaına çıkacak ilk isim oldu. Survivor sms oylaması sonucu birinci kim çıkacak merak edilirken bu akşam oynanacak ödül oyun için de nefesler tutuldu.
SURVIVOR 26. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı


Survivor All Star’da Turabi’ye şok ceza

Survivor All Star’da her hafta birisiyle sorun çıkartan Turabi bir kez daha diskalifiye olduğu için Acun Ilıcalı tarafından ceza verildi. Turabi sembol yarışmasında bayrağı almak için Hakan’ın ayağıyla ittiği için diskalifiye oldu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, aynı yarışmacının 3 yanlış hareket yaptığı için artık sadece yarışmadan diskalifiye edilmesinin söz konusu olmayacağını ve 1 hafta boyunca Turabi’nin yarışmalardan men edildiğini söyledi. Turabi’nin bir daha bu şekilde bir davranış sergilerse yarışmadan eleneceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun son ikaz olduğunu söyledi.


Survivor All Star 25. Bölüm Fragmanı İzle;



Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler yaşam mücadelesine devam etti. Yemek oyunları onlar için çok önemli! Ödülü kazanan takım yaşam mücadelesinde biraz da olsa avantaj sağladı.

Geçtiğimiz hafta ödül oyununda ünlüler, büyük bir çekişmenin sonunda 10-9 kazanarak ödülün sahibi oldu. Kazanmak için büyük bir çaba harcayan yarışmacıları bekleyen ödül hamburger menüydü.

Haberin Devamı

SURVİVOR ALL STAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor All Star’da yarışmacıların uğruna yarıştıkları ödül her hafta daha önemli bir hale geldi. Parkurlar zorlaşırken ödüller güzelleşti. Bu hafta hangi ödül onları bekledi? Yarışmacılar hangi ödül için ellerinden geleni yaptı?

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.