Gündem Survivor Erman kimdir, neden diskalifiye oldu? Ünlüler takımı yarışmacısı Survivor Erman Altıkardeş kaç yaşında?

Survivor Erman kimdir, neden diskalifiye oldu? Ünlüler takımı yarışmacısı Survivor Erman Altıkardeş kaç yaşında?

12.03.2021 - 00:36 | Son Güncellenme:

Survivor 2020 yarışmacıları arasında yer alan ve ünlüler takımında yarışan Erman diskalifiye oldu. Yarışmacılara ve izleyenlere şok etkisi yaratan bu durum 'Erman Altıkardeş. kimdir' sorusunu ortaya çıkardı. Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı Erman kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Erman hakkında merak edilenler...

Survivor Erman kimdir, neden diskalifiye oldu Ünlüler takımı yarışmacısı Survivor Erman Altıkardeş kaç yaşında

Survivor Ünlüler - Gönüllüler sezonu heyecanı devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yarışmacılar merak ediliyor. Survivor yarışmacıları hakkında bilgi almak isteyen izleyiciler, isimleri tek tek araştırıyor. Kimi yarışmacının yaşı merak edilirken, kimi yarışmacının mesleği veya nereli olduğu da merak ediliyor. Peki Survivor Erman kimdir? İşte Survivor Erman'ın biyografisi...

Haberin Devamı

SURVİVOR ERMAN KİMDİR?

Erman Altıkardeş, 22 Şubat 1996 tarihinde doğdu. Balkan göçmeni anne babanın oğlu olarak dünyaya gelen Altıkardeş, küçük yaşta iken Altay kulübünün alt yapısında kariyerine başladı.

Kaleci olarak görev alan Erman Altıkardeş, 2011 yılında Almanya’nın Bremen kentinde One Nation Cup’ta ülkesini uluslararası seviyede temsil etti. Altıkardeş, daha önce Özçamdibispor, Altay ve son olarak 2013 senesinde Ekol Göz Menemenspor formaları giydi.

Lise öğrenimini Nevvar Salih İşgöre, Üniversite eğitimini ise Yaşar Üniversitesi Lojistik bölümünde tamamladı.

SURVİVOR ERMAN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Survivor'a yeni gelen fakat bir türlü uyum sağlamayan ve önceki bölümde Yasin ile kavga eden Erman, diskalifiye oldu. Ünlüler takımında yarışan ve geleli henüz 2 hafta olan Erman'ın gidişi şoke etkisi yarattı. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"Biz Erman'ın Survivor'a adepte olamadığını, devam edecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bu yüzden Survivor'a devam etmeyecek.

FATMA DA GİTTİ

Fatma'nın durumuna gelince, doktorumuz tarafından yapılan bütün incelemelerin sonunda ayağındaki rahatsızlığın tahminimizden daha yukarıda olduğunu gördük. Fatma maalesef yarışmaya devam edemeyecek."