Gündem Survivor finali ne zaman yapılacak?

Survivor finali ne zaman yapılacak?

29.06.2018 - 08:52 | Son Güncellenme:

Survivor finaline sayılı günler kala gelen acı haber herkesi üzdü. Survivor ekibinde çalışan Alper Baycın Domonik'te uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı. Survivor'ın canlı yayınlanacak olan çeyrek finali ise ertelendi.

Survivor finali ne zaman yapılacak

Sevilen yarışmanın montaj ekibinde yer alan 24 yaşında Alper Baycın, Dominik'te uğradığı bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybetti. Olay nedeniyle KKTC'de geçen akşam gerçekleştirilecek olan çeyrek final canlı yayını iptal edildi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

"Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim"

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

Haberin Devamı

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya'da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV'de çalıştıktan sonra Acun Meyda'da geçen Baycın, bir süredir Dominik'teki montaj ekibinde görev alıyordu.

Survivor finali ne zaman yapılacak

DÜNYA KUPASI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da Dünya Kupası ödülü nefesleri kesti. Büyük bir heyecana sahne olan ödül oyununu Nagihan kazanmayı başardı. Ödülü kazanan Nagihan, yanında Damla ve Anıl'ı da alarak oldukça keyifli anlar yaşadı.

SURVİVOR'DA YARI FİNALİSTLER KİMLER OLDU?

Survivor'da Kıbrıs yarı finalistleri belli oldu. Büyük bir heyecana sahne olan ilk oyunun finalinde Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu. 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor'da canlı yayında yapılacak olan çeyrek final gelen acı haberle iptal edildi. 29 Haziran'da final yapacak olan yarışmanın finalinin ne zaman olacağı ise şu an için belirsiz.