Gündem Survivor ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı'dan sürpriz açıklamalar...

Survivor ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı'dan sürpriz açıklamalar...

03.01.2019 - 09:00 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 ile ilgili beklenen haber Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun Ilıcalı, Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak Survivor 2019'un ne zaman başlayacağı ile ilgili açıklamayı yaptı. İşte Suvivor 2019 adayları...

Survivor ne zaman başlayacak Acun Ilıcalıdan sürpriz açıklamalar...

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor için geri sayım başladı. Survivor Türkiye - Yunanistan ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yayınının yayınlandığı akşam Survivor 2019 ile ilgili merak edilen detayları açıkladı.

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2 Şubat 2019'da başlıyor. Bu seneki Survivor Türkiye-Yunanistan Survivor'ı olacak. İki ülkede de aynı anda yayınlanacak.

SURVİVOR'DA BİR İLK

Acun Ilıcalı bu sene Survivor'da bir ilk yaşandığını duyurdu. Survivor kadrosu belli olmadan adayların seyirciye sunulduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, Yunanistan karşısında yarışacak olan yarışmacıların seyirci tarafından yorumlanmasını istediğini belirtti.

SURVİVOR 2019 ADAYLARI

Seda Ocak, Büşra Yalçın, Müzeyyen Seren Bayülken, Atakan Işıktutan, Emin Günenç, Erdem Ekşioğlu, Emre durak, Kader Karakaya, Buse Akar, Asil Cengiz, Kaan Kazgan, Özgür Özdemir, Azim Kaan Güvenilir, Okay Köksal, Hikmet Tuğsuz, Ecem Onaran, Halim Baydur, Sami Levi, Hakan Kanık, Melisa Emirbayer, Yusuf Karakaya, Serpil Uzunçavdar, Sinem Kılıç, Burak Yurdugör, Sıla Rümeysa Ölçek, Simge Olçun, Begüm Güven, Bora Edin, Sude Burcu