Gündem Survivor'da beklenmedik ölüm! Survivor yeni bölümü bu akşam var mı?

Survivor'da beklenmedik ölüm! Survivor yeni bölümü bu akşam var mı?

28.06.2018 - 08:56 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de dün akşam kötü haber verildi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada Survivor ekibinde çalışan Alper Baycın'ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki Alper Baycın kimdir? Survivor 2018'in yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Survivorda beklenmedik ölüm Survivor yeni bölümü bu akşam var mı

Sevilen yarışmanın montaj ekibinde yer alan 24 yaşında Alper Baycın, Dominik'te uğradığı bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybetti. Olay nedeniyle KKTC'de dün akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

"Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim"

SURVİVOR YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM VAR MI?

Survivor 2018 ekibinin verdiği acı kayıp sonrasında izleyiciler bu akşam Survivor'ın yeni bölümü yayınlanacak mı merak ediyor. TV8, resmi twitter hesabından bu açıklamayı yaptı...

Survivorda beklenmedik ölüm Survivor yeni bölümü bu akşam var mı

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

Haberin Devamı

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya'da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV'de çalıştıktan sonra Acun Meyda'da geçen Baycın, bir süredir Dominik'teki montaj ekibinde görev alıyordu.

DÜNYA KUPASI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da Dünya Kupası ödülü nefesleri kesti. Büyük bir heyecana sahne olan ödül oyununu Nagihan kazanmayı başardı. Ödülü kazanan Nagihan, yanında Damla ve Anıl'ı da alarak oldukça keyifli anlar yaşadı.

SURVİVOR'DA YARI FİNALİSTLER KİMLER OLDU?

Survivor'da Kıbrıs yarı finalistleri belli oldu. Büyük bir heyecana sahne olan ilk oyunun finalinde Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu. 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR FİNALİ...

Survivor'da dün akşam canlı yayında çeyrek final yapılacaktı. Gelen acı haberle canlı yayın iptal edildi. 29 Haziran'da final yapacak olan yarışmanın finalinin ne zaman olacağı ise şu an için belirsiz.