Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte eleme adayları...

01.04.2018 - 12:21 | Son Güncellenme:

Survivor'da dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası yenilen takımdan 3 kişi eleme adayı oluyor. Peki dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivorda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte eleme adayları...

Survivor 2018 zorlu mücadelesine devam ediyor. Zor şartların yaşandığı Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı var. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya bir mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununu 10-6'lık skorla All Star takımı kazandı. Bu sonuçla birlikte bu hafta Survivor'a veda edecek olan ismin Gönüllüler takımından olacağı belli oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın performans birincisi de belli oldu. Gönüllüler takımında Anıl Berk Baki, haftanın performans birincisi oldu. Anıl'ın ismi konseyde yazılmayacak ve bir elenme adayını belirleyecek. Bireysel dokunulmazlığı ise Cumali Akgül kazandı. Cumali'nin ismi konseyde yazılmayacak ve bir elenme adayını belirleyecek.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Survivor'da konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı 5 oyla Nevin oldu ve Nevin 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Cumali ise Birsen'in ismini verdi ve 2. eleme adayı Melih oldu. Haftanın performans birincisi olan Anıl ise Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle eleme adayları Nevin, Birsen ve Yağmur oldu. Survivor'a veda edecek yarışmacı yarın belli olacak.

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Survivor'ın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımında yer alan Batuhan Buğra Eruygun'un Survivor şartlarını kaldıramadığını ve yarışmadan ayrıldığını açıkladı.

Acun Ilıcalı, bu açıklanmanın yanı sıra çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı. Ilıcalı, takımlar arasındaki dengesizlik nedeniyle All Star - Gönüllüler konseptinin bittiğini açıkladı. Acun Ilıcalı: "All Star & Gönüllüler konsepti bitmiştir. Yeni bir konseptle devam ediyorum All Star All Star'a karşı. Yani başlangıçtaki 12 All Star yarışmacısını şimdi 11 kaldı. 6-5 farklı takımlara böleceğiz. Yarın kimin hangi takımda olduğunu öğreneceksiniz. Şunu açıkca söylüyorum. Bu konsepte All Star Gönüllüleri yenmiştir. Artık denk takımlar istiyoruz" dedi.