Gündem Survivor'da ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı! Türk takımında gergin anlar

Survivor'da ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı! Türk takımında gergin anlar

10.02.2019 - 10:26 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kıran kırana gerçekleşen mücadele izleyenleri kendine hayran bıraktı. Survivor'da gerçekleşen ilk dokunulmazlık oyununun ardından ikinci dokunulmazlık mücadelesi bu akşam gerçekleştirilecek. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı Türk takımında gergin anlar

Survivor Türkiye-Yunanistan takımları arasında oynanan dokunulmazlık mücadelesi heyecan dozu yüksek anların yaşanmasına neden oldu. Survivor'da Hikmet ve Yunanistan takımında Vasilis arasında yaşananlar gerilimin yükselmesine neden oldu. Nefes kesen mücadelelerin yaşanmaya başladığı Survivor'da ilk dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımında kızlar adada birbirine giriyor. Kader'in tavırlarında rahatsız olan Ecem sıkıntılarını dile getiriyor ancak beklemediği bir yanıtla karşı karşıya kalıyor. Peki Survivor'da bu akşam dokunulmazlık hangi takımın olacak?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı Survivor'da Türkiye-Yunanistan mücadelesinde kazanan takım Yunan takımı oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Eğer Türkiye bu dokunulmazlık mücadelesinide kaybederse bir kişiye veda etmek zorunda kalacak.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'da geçen hafta Yunan takımından 3 eleme adayı çıkmıştı. Demi, İoulieta ve Spyros arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Demi oldu.

SURVİVOR'DA NEFES KESEN MÜCADELE! 6. YENİ BÖLÜM TANITIMI