Gündem Survivor'da kim elendi? O isim böyle veda etti...

Survivor'da kim elendi? O isim böyle veda etti...

06.03.2018 - 07:29 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi? Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı bu hafta da eleme potasına üç isim çıkarttı. İpek, Melih ve Emre'nin eleme potasında olduğu Survivor'da yarışmaya veda eden isim herkesi şaşırttı...

Survivorda kim elendi O isim böyle veda etti...

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da dün akşam yapılan konseyde bir kişi daha adaya veda etti. Gönüllüler takımı için stresli bir akşam yaşandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımından Emre, Melih ve İpek eleme listesindeydi. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Emre oldu. Yarışmaya yeni katılan Emre'nin vedası herkesi şaşırttı.

EMRE'NİN ERKEN VEDASI...

Geldiğim süre boyunca çok güzel anlar geçirdim. Çok şey öğrendim. Gitmem gerekiyorsa bunun sebepleri vardır. Umudumu asla kaybetmeyeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim. Sorun yok...


EMRE DURAK KİMDİR?

Survivor All Star yarışmasına sonradan dahil olan Emre Durak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri bölümü mezunudur.

Dublörlük yaptığını belirten Emre Durak ayrıca doğa sporları ile ilgilenmektedir. Sıkça doğa, orman ve dağ yürüyüşlerine katılan Emre Durak ayrıca Çılgın Goril isimli youtube kanalı ile youtuber olarak internet dünyasında yer almaktadır. Kanalında tehlikeli ve aksiyon dolu videolar yayınlamaktadır.

Haberin Devamı

Bireysel spor koçu, Doğa Sporları Eğitmenliği yapmakta aynı zamanda, boks, fitness ve akrobasi ile ilgilenmektedir. Boks geçmişinde bir çok madalya kazanan Emre Durak 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Yarışmaya Adana Seyhan‘dan katılmıştır.

BARAKA OYUNUNDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı Baraka Oyunu için önemli bir değişiklik olduğunu açıkladı. Bundan sonra haftada iki kere oynanacak olan baraka oyununa her takımdan en iyi iki kız ve en iyi iki erkek yarışacak.