Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesinde bir veda daha...

Survivor'da kim elendi? Survivor eleme gecesinde bir veda daha...

27.02.2018 - 08:22 | Son Güncellenme:

'Survivor'da kim elendi?' sorusunun cevabı dün akşam belli oldu. Gönüllüler takımından Cumali, Gizem, Ramazan ve Birsen'in eleme potasında olduğu Survivor'da bir kişi adaya veda etti. All Star için de kötü haberi veren Acun Ilıcalı önemli bir açıklama yaptı.

Survivorda kim elendi Survivor eleme gecesinde bir veda daha...

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor oldukça heyecanlı bir bölüme daha geride bıraktı. Hafta sonu yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı dün akşam elenme heyecanı yaşadı ancak iki kişi adaya veda etti. Peki Survivor'a kimler veda etti?

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de yarışmaya ikinci veda eden yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan isim Gönüllüler takımından Gizem oldu.

Haberin Devamı



SURVIVOR'DA DİSKALİFİYE ŞOKU!

Survivor'da elenen Gizem Kurtulan'ın yanı sıra bir kişi de diskalifiye edilerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre Ecem Karaağaç, yaşadığı fiziksel sakatlık nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Konseyde herkes bir isim yazmak durumundaydı. Şaşırtan bir gelişme yaşandı. Survivor 2018'de Gönüllüler konseyinde iki isim birden çıktı. Toplamda 5'er oy alan Birsen ve Gizem bu hafta eleme potasına adını yazdırdı.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Melih ise üçüncü eleme adayını belirledi. Melih, Cumali'nin adını verdi.

Haftanın en başarılı ismi Yağmur ise Ramazan'ın ismini verdi. Ramazan bu hafta dördüncü eleme adayı olmuştu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL KİMİN OLDU?

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki ödül oyunu yine kıyasıya geçti. Bu haftaki ödül ülkemizde oldukça sevilen sigara böreğiydi. Büyük bir mücadeleye sahne olan ödül oyununu Ünlüler takımını 10-8 yenen Gönüllüler takımı kazandı.