Gündem Survivor'da kim elenecek? Eleme potasında kimler var?

Survivor'da kim elenecek? Eleme potasında kimler var?

25.02.2019 - 07:25 | Son Güncellenme:

Survivor 2019 için heyecan devam ediyor. Survivor Türkiye - Yunanistan sezonunda dün akşamki dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Peki eleme potasına hangi isimler girdi? İşte Survivor 2019'un yayınlanan son bölümünde yaşananlar...

Survivorda kim elenecek Eleme potasında kimler var

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yine nefesleri kesti. Cumartesi akşamı gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda kazanan Türkiye takımı olmuştu. Dün akşam gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu kıran kırana mücadelerin yaşandığı bir müsabakaya sahne oldu. Yunanistan takımının oyunu kazanmasının ardından Survivor'da bu haftanın dokunulmazlığının hangi takımda olacağını belirleyecek olan final müsabakasına gidildi. Peki Survivor'da bu hafta hangi takım dokunulmazlığın sahibi oldu?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor'da Cumartesi akşamı gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı. Dün akşam gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda kazanan takım ise 10-7'lik skorla Yunan takımı oldu ve final oyununa gidildi. Final oyununda Yunan takımı 3-0'lık skorla bu haftaki dokunulmazlığın sahibi oldu

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan kadınlarda Ecem olurken erkeklerde ise bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Okay oldu.

Survivor'da en fazla oy alarak ilk eleme adayı olan isim Atakan olurken bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Ecem, Kaan'ın ismini verdi. Okay ise Bora'nın ismini söyledi. Böylelikle Survivor'da eleme adayları Atakan, Bora ve Kaan oldu.