Gündem Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya kim veda edecek?

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya kim veda edecek?

04.06.2019 - 08:41 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonunda oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Survivor'da dün akşam yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla baklava ve şekerleme ve çikolata olan ödül yarışmacılar tarafından büyük çoşku ile karşılandı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya hangi isim veda edecek?

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı Adaya kim veda edecek

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Pazar akşamı gerçekleştirilen konseyde en fazla ismi yazılan iki isim Büşra ve Okay bu haftanın eleme adayları oldu. Survivor'da dün akşam ekrana gelen bölümde ise yarışmacılar erzak oyunu için öücadele etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla baklava, şekerleme ve çikolata olan ödülü gören yarışmacılar büyük mutluluk yaşadı. Parkurda ödül için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da bu akşam yarışmayan hangi isim veda edecek? Büşra mı? Okay mı?

Haberin Devamı

ERZAK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ramazan Bayramı nedeniyle ödülün baklava, şekerleme ve çikolata olduğu Survivor'da ödül oyununu kazanan takım 10-5'lik skorla Siyah takım oldu. Bilindiği üzere siyah takım hafta sonunda gerçekleştirilen iki dokunulmazlık oyununda sahibi olmuştu.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Survivor'da bu hafta eleme adayları Beyaz takımdan oldu ve bu isimler Büşra Yalçın ve Okay Köksal oldu...