Gündem Tabula Rosa filminin konusu nedir? Tabula Rosa oyuncuları

Tabula Rosa filminin konusu nedir? Tabula Rosa oyuncuları

07.06.2019 - 18:58 | Son Güncellenme:

Hatice Memiş'in yönetmenliğinde ortaya çıkan Tabula Rosa romantik türdedir. Konusu ile izleyiciyi meraklandıran Tavula Rosa'da hangi oyuncular rol almaktadır?

Tabula Rosa filminin konusu nedir Tabula Rosa oyuncuları

Ermeni bir avukat olan Rosa oldukça kurallı bir hayat yaşamaktadır. Ancak bir gün geçirdiği bir travma sonucu bütün hafızası silinir. Kim olduğunu bilmeyen genç kadın geçmişe dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bu süreçte geçmişinden kaçmakta olan Sinan ile yolları kesişir.

Haberin Devamı

Birbirlerine gün geçtikçe aşık olmaya başlayan ikili için geçmiş diye bir şey aslında yoktur. Ancak kısa bir süre sonra Rosa'nın ailesi onu bulmayı başarır. Rosa hatırlayamadığı hayatına dair bir sürü kural ve tabunun arasında kalmak zorunda kalır. Sinan ve Rosa, farklı inanç ve görüşlere sahip iki ailenin üyesidir. Bu durum ikilinin aşklarının üzerine gölge düşürecek ve ikisini de bir karar verme aşamasına getirecektir...

Senaryosunu Gülin Tokak ve Ümit Cihan Canpolat’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hatice Memiş’in yaptığı filmin başrollerini Bestemsu Özdemir ve Yiğit Kirazcı üstleniyor.

OYUNCULAR

Bestemsu Özdemir
Yiğit Kirazcı
Zerrin Sümer
Suzan Aksoy
Kevork Türker
Burç Kümbetlioğlu
Michaela Foldiova
İskender Bağcılar