Gündem Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

10.09.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Lastiği patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarpan minibüste 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, sabah saatlerinde Suruç-Akçakale Çevre Yolu'nda meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan Ali Kasap yönetimindeki 53 ABY 505 plakalı minibüs, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvara çarptı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kazada Fethiye Kasap, Bahar Akkuş ve kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 17 kişi de ambulanslarla Şanlıurfa, Suruç ve Akçakale'deki hastanelere kaldırıldı.

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı Ölü ve yaralılar var

VALİ ŞILDAK: 3 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından kazada 3 kişinin öldüğünü belirterek, "Akçakale ilçemizde tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün trafik kazası yapması sonucunda 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 17 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımızın hastanelerde tedavileri devam etmektedir. Bu elim kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. 

Haberin Devamı

CENAZELER ADLİ TIPA KALDIRILDI

Lastiğinin patlamasıyla istinat duvarına çarpan minibüste hayatını kaybeden Bahar Akkuş (20)  Ayşe Özçakır (23) ve Fethiye Kasap'ın (35) cenazeleri olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren 17 yaralıdan 4'ünün hayati tehlikesinin devam ettiği kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı Ölü ve yaralılar var