Gündem Tatlı İntikam 7. yeni bölümde romantik sahneler!

Tatlı İntikam 7. yeni bölümde romantik sahneler!

06.05.2016 - 14:30 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Tatlı İntikam izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son yayınlanan Tatlı İntikam 7.bölümdeki romantik sahneler oldukça dikkat çekti. İşte Tatlı İntikam son yayınlanan bölüm ayrıntıları...

Tatlı İntikam 7. yeni bölümde romantik sahneler

Tatlı intikam, yapımcılığını D Production'in üstlendiği, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştıkları dizidir. Tatlı İntikam dizisinin yönetmeni ise Barış Erçetin'dir. Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Tatlı İntikam 7. yeni bölüm 2. fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı İntikam 6. Bölüm'de; Pelin, Sinan’ın söylediği cümlelerle yıkılmıştır. Sinan ise, Pelin’in hala Tolga ile olduğunu düşünmektedir. Sinan ve Pelin bu kaosun içinden nasıl çıkacaklardır?

Pelin, Sinan’ın geçmişin intikamını böyle aldığını düşünür: aynısını ona yaşatarak. Kendi okuyla vurulan Pelin, Sinan’ın söylediği cümlelerle yıkılmıştır. Sinan ise, Pelin’in hala Tolga ile olduğunu düşünmektedir. Sinan ve Pelin bu kaosun içinden nasıl çıkacaklardır? Yoksa sürüklenmeye devam mı edeceklerdir?

TATLI İNTİKAM 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

TATLI İNTİKAM 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

OYUNCULAR

Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Haberin Devamı

Furkan Andıç-Sinan / Tankut
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Zeyno Günenç-Süheyla
Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu-Meliha
Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Haberin Devamı

Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva’nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

Furkan Andıç kimdir?

Tatlı İntikam 7. yeni bölümde romantik sahneler

Furkan Andıç, (d. 4 Nisan 1990; İstanbul, Türkiye), Türk oyuncu.

İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Tankut karakterini canlandırmaktadır.