Gündem TEDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 TEDAŞ Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

TEDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 TEDAŞ Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

09.01.2024 - 11:02 | Son Güncellenme:

TEDAŞ Bölge Müdürlükleri hafta sonu açık mı? Vatandaş kesinti, kopma, borç gibi problemler için Türkiye'nin elektrik dağıtım şirketi TEDAŞ'ın hafta içi ve hafta sonu çalışma saatlerini, kaçta ve ne zaman açıldığını merak ediyor. İşte TEDAŞ'ın çalışma mesai saatleri...

TEDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 TEDAŞ Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

Not: Koronavirüs pandemisi dolayısıyla mesai saatlerinde değişiklikler olabilir.
İlgili şubenin saat kaça kadar açık olduğunu ve saat kaçta kapandığını öğrenmek için telefon üzerinden arayarak bilgi almanızı öneririz.

TEDAŞ Bölge Müdürlükleri çalışma saatlerini sizler için derledik. TEDAŞ Bölge Müdürlükleri'nde işi olan vatandaşlar hafta sonu da Müdürlüklerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, cumartesi pazar TEDAŞ Bölge Müdürlükleri çalışıyor mu?

Haberin Devamı

TEDAŞ ÇALIŞMA SAATLERİ

Haftaiçi : 08:00-17:00 Öğlen Tatili: 12.30 - 13.30

Hafta sonu mesaileri mevcut değildir.

Resmi WEB sitesi olan tedas.gov.tr adresi üzerinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 

Açılımı 'Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.' olan TEDAŞ ülkemizdeki en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden birisidir.