Gündem Tekbir Giyim'in sahibinden ilginç sözler: Üç karımla yaşıyoruz kime ne?

Tekbir Giyim'in sahibinden ilginç sözler: Üç karımla yaşıyoruz kime ne?

25.04.2008 - 10:37 | Son Güncellenme:

Tekbir Giyim’in sahibi, 3 eşli olduğunu, tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti

Tekbir Giyimin sahibinden ilginç  sözler: Üç karımla yaşıyoruz kime ne

TEKBİR Giyim’in sahibi Mustafa Karaduman, 3 eşli olduğunu, tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. Karaduman, Ahmet Hakan’ın dün Hürriyet’te yayımlanan köşe yazısında, 4 eşli olduğu yönündeki yazısıyla gündeme gelen iddiaları VATAN’a değerlendirdi.

Karaduman, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Boşanıp da mı evlendiniz her seferinde?

MK: Yok hayır. Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. İmam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum.

Siz nasıl tanımlıyorsunuz evliliklerinizi?
MK: Ben evliyim. Siz nasıl tanımlarsınız bilemiyorum. Kendi çocuğum var üzerime kayıtlı. Resmen devletin tanıdığı benim çocuğum. Babası benim soyadı benim, annesi de kendi annesi.

Ama eşleriniz resmi nikahlı eşleriniz değil...
MK: Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Benim için yeni bir şey olmadığı için gündemimde de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür.

Kaç çocuğunuz var?
MK: Gerek var mı, bunlar özel bilgiler.

Durumunuzu nasıl tanımlıyorsunuz?

MK: Bu konulara çok girmeye gerek yok. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil. Çocuklarım aynı okulda, bir problemleri de yok Allah’a şükür. Bugüne kadar da hiçbir yasal sorun yaşamadım.

Eşlerinizle ilgili durum şu an yasak değil mi?
MK: Çocuklarım için yasaların bana tanıdığı hakla, onları kendi annelerinin adıyla benim kütüğüme kaydettirdim. Hepsi resmi olarak soyadımı taşıyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Benim için problem teşkil etmiyor. Eşlerimle ilgili durum için Türkiye Cumhuriyeti şeylerinde resmi muamele kabul etmiyorlar. Çocukları kabul ediyorlar. Benim problemim değil. Önceki hanımla olan evlilik cüzdanımı da hiçbir yerde hiçbir şekilde kullanmadım. İhtiyaç da duymadım. Tozlu sayfalar arasında duruyor.

Ahmet Hakan, 21 yaşında bir kızla yeni bir evlilik yaptığınızı da ortaya attı, doğru mu?

MK: Hayır bu doğru değil. Asparagas. Son evliliğim 1993 yılında.