Gündem Termometreler 32 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar parklara akın etti

Termometreler 32 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar parklara akın etti

16.04.2023 - 13:14 | Son Güncellenme:

Tokat'ta araç termometreleri 32 dereceyi gösterdi. Etkili olan sıcak hava sonrası vatandaşlar serinlemek için parklara akın etti. Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’nda ise ağaçların bahar aylarının gelmesiyle birlikte çiçek açması rengarenk görüntüler oluştu.

Termometreler 32 dereceyi gösterdi Vatandaşlar parklara akın etti

Tokat'ta ilkbahar mevsiminin başlamasıyla havalar ısınmaya başladı. Kış aylarında soğuk havanın etkisinde kalan Tokat'ta öğlen saatlerinde termometreler gölgede 22 derece ölçülürken araç termometreleri ise 32 dereceyi gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar ise parklara akın etti. Parklarda ağaçların gölgesinde oturan vatandaşlar sıcak havanın keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

"BAHAR HAVASI OLUNCA ÇOCUKLAR PARKLARA ÇIKTI"

Sıcak havayı fırsat bilerek parka gelen Fahrettin Aydın, "Kıştan yeni çıktık, hava bugün 32 dereceye yakın günümüzü ırmak kenarında geçirelim dedik. Bahar havası olunca çocuklar parklara çıktı, gençler geziyor" dedi.

Termometreler 32 dereceyi gösterdi Vatandaşlar parklara akın etti

"HERKES DIŞARI ÇIKMIŞ"

Parkta oturmakta olan Sude Özeken, "Bugün hava çok güzel bunu değerlendirmek istedik. Çok soğuk havalardan çıktık. Herkes dışarı çıkmış, iki gündür hava çok güzel inşallah hep böyle devam eder" şeklinde konuştu.

GÖLCÜK TABİAT PARKI'NDA BAHAR RENKLERİ

Bolu’da çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı’nda bahar aylarının gelmesiyle birlikte renk cümbüşü yaşanıyor. Göl çevresinde bulunan ağaçların çiçek açmasıyla birlikte tabiat parkında güzel görüntüler oluştu. Çevresi yemyeşil çam ormanlarıyla çevrili Gölcük’te göl kenarındaki ağaçların pembe ve beyaz tonda açan çiçekleriyle buluşması ziyaretçilerden ilgi gördü.

Haberin Devamı
1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

Hafta sonu güneşin de yüzünü göstermesiyle birlikte tabiat parkına gelenler göl kenarında bisiklete binip, iskele üzerinde fotoğraf çektiler. Tatilciler, eşsiz manzarasıyla kendine hayran bırakan Gölcük’te yürüyüşe çıkarak keyifli vakit geçirdi.