Gündem ‘Teröristler 14 Mayıs’ı bekliyor’

‘Teröristler 14 Mayıs’ı bekliyor’

26.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında soruları yanıtladı.

‘Teröristler 14 Mayıs’ı bekliyor’

Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin, “Bu seçimlerde terörle mücadelenin devam edip etmeyeceğine de karar verilecek. Koalisyon ortakları teröristlere ümit veriyorlar. Cezaevlerindeki teröristler de yurt dışına kaçan terör örgütü mensupları da 14 Mayıs’ı bekliyor; hatta ülkemize geri dönmek için uçak bileti bile alanlar var” dedi.

Haberin Devamı

‘Midemi üşütmüşüm’

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ün sorusunun ardından canlı yayına ara verilmesinin nedenini de açıkladı. Erdoğan, yoğun seçim kampanyaları nedeniyle midesini üşüttüğünü ifade ederek, “Üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu sebeple ciddi manada midemi üşütmüşüm. Bir ara, ‘Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı?’ diye düşündük. Böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve SP lideri Temel Karamollaoğlu, Twitter’dan Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı paylaştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.