Gündem Topuz’a yine bombalı paket

Topuz’a yine bombalı paket

04.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski Ak Parti Milletvekili Gülseren Topuz’un oğlu Dr. Berk Topuz’a 2 gün sonra, içinde bomba düzeneği bulunan bir şüpheli paket daha gönderildi. Patlatılan paketten çok sayıda av fişeği ve düzenek çıktı

Topuz’a yine bombalı paket

Üsküdar’da oturan, Ak Parti’nin eski İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz’un doktor olan oğlu Berk Topuz’a içinde bomba düzeneği bulunan şüpheli bir paket gönderildi. Güvenlik görevlileri tarafından site önünde bulunan paket, bomba imha ekipleri tarafından patlatıldı. Paketin içinden çok sayıda av fişeği ve düzenek çıktı. Aynı adrese cuma günü de şüpheli bir paket yollanmış, paketin içinden havai fişek ve kablolar çıkmıştı.
Üsküdar’da Nakkaştepe Sitesi önünde şüpheli bir paket olduğunu gören sitenin güvenlik görevlileri polise haber verdi. Olay yerine uzman bomba ekipleri de çağrıldı. Üzerinde, “Doktor Berk Topuz Nakkaştepe Sitesi Maltepe TAK” yazılı olan paket, caddedeki trafik akışı iki yönlü olarak kesildikten sonra, donanımlı elbisesini giyen polis tarafından özel bir cihazla uzaktan patlatıldı. Paketin içinden çok sayıda dolu av tüfeği fişeği, çivi kablo ve bomba düzeneği çıktı.
Paketin içinden çıkan malzemeler incelenmek üzere kriminal laboratuvara götürüldü. Polis, olayla ilgili olarak araştırma başlattı.