Gündem Torpidodaki öteki kadına dava

Torpidodaki öteki kadına dava

18.10.2015 - 09:01 | Son Güncellenme:

Kocasının arabasındaki torpido gözünden çıkan sim karttan aldatıldığını öğrenen Yasemin Ç., öteki kadına 35 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı

Torpidodaki öteki kadına dava

İzmir'in ünlü tatil merkezlerinden Çeşme'de nikâh dairesinde memur olarak çalışan 47 yaşındaki Yasemin Ç.'nin liseye giden kızları, babaları Hasan Ç.'nin (51) otomobilinin torpido gözünü karıştırırken bir telefon sim kartı, gebelik testinde kullanılan bir kit ve bir alyans buldu. Bunun üzerine kızlar, buldukları kart ve diğer eşyaları annelerine verdi. Sim kartı bir telefona takan Yasemin Ç. ise hayatının en büyük şokunu yaşadı. Telefonda, kocasının yasak aşk yaşadığı 26 yaşındaki Semra G. ile çekilmiş samimi fotoğraflarını gören Yasemin C., ayrıca eşinin genç kadının telefon numarasını "Karıcımmm" diye kaydettiğini tespit etti.

Haberin Devamı

EŞİNDEN 1 MİLYON İSTEDİ

Servis minibüsü sahibi 27 yıllık eşiyle konuşmak istediğinde ise "Evliliğimiz bitti. Semra'ya gidiyorum" yanıtını alınca ikinci büyük şoku yaşadı. Hemen boşanma davası açan kadın, torpidoda bulduğu eşyalar ile telefonda kayıtlı fotoğrafları da delil olarak sundu. Evli kaldıkları 27 yılda eşine maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini belirten kadın, eşinden 1 milyon lira manevi tazminat ve bin lira nafaka talep etti. Bununla da yetinmeyen kadın, torpidodan çıkan öteki kadın Semra G.'ye de tazminat davası açtı. Semra G.'nin evli olduğunu bile bile eşiyle ilişki kurarak 27 yıllık yuvasını yıktığını belirten aldatılan kadın, 35 bin lira manevi tazminat istedi.