Gündem Trafiğe 1 günde 20 kurban daha

Trafiğe 1 günde 20 kurban daha

09.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Giresun’da devrilen ambulanstaki hemşire ve hasta yaşamını yitirirken, Adıyaman’da da TIR’la çarpışan araçtaki hamile kadın ve bebeği öldü

Trafiğe 1 günde 20 kurban daha

Giresun’un Keşap ilçesinden aldığı acil hastayı hastaneye götüren Orçun Çarkçı’nın kullandığı ambulans, refüje çarpıp devrildi. Kazada hasta Nazmiye Şahin ile hemşire Hatice Arslan hayatını kaybetti. Kastamonu’nda da Erhan Çevirgen yönetimindeki otomobil, Ginolu Caddesi’nde denize düştü. Kazada, Bayram Gezer öldü, sürücü Çevirgen ve Davut Akın yaralandı.

Karnındaki bebeğiyle öldü
Adıyaman’da Ahmet Kaycı yönetimindeki otomobille sürücüsü öğrenilemeyen bir TIR çarpıştı. Kazada Döndü Didin olay yerinde öldü. Sürücü Ahmet Kaycı ile yanındaki Ayşe Kaycı ve Emine Kaycı da yaralandı. Yaralılardan hamile olduğu öğrenilen Ayşe Kaycı, bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.
Çankırı’da İbrahim Uzun’un kullandığı otomobil, sürücüsü öğrenilemeyen araçla çarpıştı. Kazada, Uzun ile aynı otomobilde bulunan Fatih Özdemir ve İsmail Karayel, hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kafa kafaya çarpıştılar
Konya’da Erdoğan Ç.’nin kullandığı belediye otobüsü Durali Yarar’ın kullandığı otomobille çarpıştı. Otomobil sürücüsü Yarar, hayatını kaybetti. Antalya’da da Hamit Özpay yönetimindeki kamyon karşı yönden gelen Yonis Ceran yönetimindeki kamyonete, Hüseyin Tepe yönetimindeki otomobile ve Hüseyin Bulut’un kullandığı otomobile çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü Ceran öldü. 9 kişi ise yaralandı.
Denizli’de Mevlüt Dinger yönetimindeki kamyonet, Ahmet Korkmaz idaresindeki traktörün römorkuna çarptı. Kazada, traktör sürücüsü Korkmaz’ın eşi Emine ve oğlu Bekir Korkmaz olay yerinde hayatını kaybetti. 3 kişi de yaralandı.
Çivril ilçesinde Burak Ceylan’ın kullandığı traktör yol kenarındaki içi boş toprak su kanalına devrildi. Traktörün altında kalan Ceylan, öldü. Son anda traktörden atlayan kuzeni Erkan ise yaralı kurtuldu. Tekirdağ’da Murat Gençaslan, aracın takla atması sonucu öldü, 2 arkadaşı da yaralandı.

Gösterge 140’da takıldı
Bartın’da Hayrettin Küçük’ün (43) kullandığı çimento yüklü TIR’a çarptı. Kireç kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kaza sırasında otomobilin hız göstergesi 140’da takılı kalırken, TIR’ın yakıt deposundan sızan mazot yola yayıldı. Sakarya’da sürücüsü belirlenemeyen otomobil, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada Zerrin Yılmaz (25) ve Sedef Seçkin hayatını kaybetti.
Trabzon’un Çaykara ilçesinde İskender Toprak’ın kullandığı otomobil uçuruma yuvarlandı. Nazmiye Toprak’ın (63) hayatını kaybettiği kazada 4 kişi de yaralandı.
Aydın’da yaya olarak hemzemin geçitten geçmeye çalışan Şerif Çetinkaya’ya (78), trenin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.
Rize’de de meydana gelen trafik kazasında, Alaattin Albayrak (60) öldü, 1 kişi yaralandı.