Gündem Trafikte ters yön kavgası! İki sürücü tekme tokat birbirine girdi

Trafikte ters yön kavgası! İki sürücü tekme tokat birbirine girdi

14.09.2023 - 11:11 | Son Güncellenme:

Trafikteki ters yön tartışması kavgaya dönüştü. İki sürücü tekme tokat birbirine girerken yaşanan cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Gümüşpala Mahallesi D100 karayolu altından geçen Kuruçeşme Altgeçidi'nde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü ters yönden geldiğini öne sürdüğü hafif ticari araç sürücüsü ile tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Araçlarından inen iki sürücü, trafiğe aldırış etmeden kavga etmeye başladı. İki sürücünün tekmeli, tokatlı kavgası cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Görüntülerde, sürücülerin birbirine tekme, tokat ve kemerle saldırdıkları görülüyor. Kavga eden iki sürücüyü, başka bir sürücü ayırıyor.


HEM SALDIRDI HEM KOVALADI

İstanbul'da bir kişi çocuğu ile yolda yürüyen kadını kovaladı. Başka bir kadına ise arkadan saldıran şüphelinin görüntüleri anbean kaydedildi.

Olay dün Esenyurt'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadın, bilinmeyen bir nedenle çevreden geçenlere saldırıyor. Çocuklu bir kadını kovalayan şüpheli, bir başka kadına ise arkadan saldırıyor.

Yaşananlardan dolayı tedirgin olan mahalleli, polise haber verdi. Şüpheli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Görgü şahidi Muhammet Emin Kılıç isimli bir vatandaş, “Sanırım haplanmıştı millete saldırdı. Özellikle kapalı kadınlara saldırdı. Çocuklu ailelere saldırıyordu. Hatta bir çocukta korkudan ağladı. Polisi aradık” dedi.

KADINLARIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLDİ, YOLCULAR DÖVDÜ

Olay, dün öğle saatlerinde Kirazlı-Yenikapı seferini yapan metroda meydana geldi. İddiaya göre, metroda yolculuk yapan bir kişi, metro içerisinde bulunan kadınların fotoğrafını çekti.

Bu durumu fark eden bazı yolcular şüpheliyle tartıştıktan sonra dövmeye başladı.

Yolcular, şüphelinin cep telefonunu alarak çektiklerini görmek istese de başarılı olamadı. Şüpheli, Esenler İstasyonu'nda yumruklanarak indirildi. Yaşananlar başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada “13.09.2023 tarihi saat 14.20 sıralarında Esenyurt ilçesi Mehterçeşme Mahallesi’nde bir kadının etraftaki insanlara saldırması olayıyla ilgili olarak yapılan çalışmada, olayı gerçekleştirdiği ve akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen S.J. isimli kadın Esenyurt ilçesinde gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.