Gündem TUS ek tercih ekranı 2020/ 2.dönem: TUS taban puanları ve kontenjanları...

TUS ek tercih ekranı 2020/ 2.dönem: TUS taban puanları ve kontenjanları...

15.01.2021 - 17:40 | Son Güncellenme:

TUS ek tercihleri başladı. 2020-TUS 2. Dönem ek tercihleri 15-21 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ÖSYM ek tercihlerinin başladığını, ek tercih bilgileri, kontenjanları ve TUS başvuru kılavuzunu duyurdu. TUS ek tercihi yapacak olan olanlar TUS taban puanları ve kontenjanları araştırmaya başladılar. Peki TUS ek tercihi nasıl yapılır? İşte TUS taban puanları ve kontenjanları...

TUS ek tercih ekranı 2020/ 2.dönem: TUS taban puanları ve kontenjanları...

TUS ek tercihleri, taban puanları ve kontenjanları gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. 2020-TUS 2. Dönem ek tercih işlemlerinin başladığını ÖSYM açıkladı. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ek tercih işlemleri detayları merak ediliyor. TUS ek tercih kontenjanları belli oldu. İşte TUS kontenjanları ve taban puanları! 2020 2.dönem TUS tercihleri nasıl yapılır?

Haberin Devamı

TUS EK TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK?

TUS, tercih işlemi, 15 Ocak 2021 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapacaklardır. TUS ek tercih başvuruları 21 Ocak 2021 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.

TUS EK TERCİH YAPMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TUS KONTENJANLARI AÇIKLANDI!

TUS kontenjanları ile ilgili tablolar yayımlandı.

TABLO 2 ÜNİVERSİTELERDEKİ TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ YAPILACAK PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!  

TABLO 3 SAĞLIK BAKANLIĞI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİNDE, SAĞLIK BAKANLIĞI ADINA TIP FAKÜLTELERİNDE VE DİĞER KURUMLARDA TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ YAPILACAK PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!  

Haberin Devamı

TABLO 4 İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İLE MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI NAM VE HESABINA AÇILAN TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ YAPILACAK PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

TUS TABAN PUANLARI

TUS ek tercihi yapacak olan adaylar taban puanlarını araştıryorlar. 2020 TUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanları belli olmuştu.

2020 TUS TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!