Gündem Tutuklanan arkadaşlarını görmek için adliyeye gelince yakalandı

Tutuklanan arkadaşlarını görmek için adliyeye gelince yakalandı

18.09.2010 - 12:21 | Son Güncellenme:

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde geçen Temmuz ayında 6 kişinin bıçaklanmasından sonra çıkan olaylar kapsamında düzenlenen ikinci operasyonda adliyeye çıkartılan 40 şüpheliden 21'i tutuklandı. Polis, olaylara karıştığı için aranan 19 yaşındaki Erhan Orhan'ı adliye önünde cezaevine gönderilecek arkadaşlarını izlerken yakaladı.

Tutuklanan arkadaşlarını görmek için adliyeye gelince yakalandı

İnegöl'deki olayların ardından düzenlenen 2'nci operasyonda gözaltına alınıp dün adliyeye çıkartılan 40 kişiden 21'i tutuklanarak cezaevine kondu. Bu arada yaşanan olaylardan sonra çekilen kamera ve fotoğraf görüntülerinden olaylara karıştığı iddiasıyla aranan ve polisin bulamadığı Erhan Orhan, gözaltına alınan 40 kişinin yargılama sonucunu merak edip adliye önüne geldi.

Haberin Devamı

Tutuklanan 19-45 yaşları arasındaki Nihat Kaymaz , Bilal Metin, Tolga Balkan, Orhan Yardımcı, Serkan Halat, Mehmet Can, Halil İbrahim Serbest, Hikmet Güleç, Ozan Bakay, Yiğit Sercan, Musa Tetik, Kamil Bilici, Ahmet Yaşar, Cemil Yaşar, Zeki Uslu, Bekir Mutlu, Fatih Ergun, Samet Keskin, Numan Of, Hakan Coşkun ve İnan Şen'in cezaevine gönderilmek üzere otobüslere bindirilmesini izleyen Erhan Orhan, polis tarafından tutuklanmaları alkışla protesto eden grupların arasından görülüp yakalandı.

Ne olduğunu anlamayan Erhan Orhan kelepçelenerek sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürülğüne getirildi. İfadesi alınacak olan Orhan daha sonra adliyeye çıkartılacak.