Gündem Tutunamayanlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Tutunamayanlar dizisi 3. bölüm fragmanı

Tutunamayanlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Tutunamayanlar dizisi 3. bölüm fragmanı

21.01.2020 - 14:47 | Son Güncellenme:

Tutunamayanlar dizisi 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. TRT 1 ekranında yayınlanan Tutunamayanlar dizisi 3. yeni bölümde Tarık, İrem'e olan aşkını itiraf etmek için harekete geçer. Tarık, İrem'e nasıl açılacağı konusunda İlhan ve Şair Lütfü'den tüyolar alır. Şair Lütfü, Tarık'a İrem'e nasıl açılacağı konusunda verdiği tavsiye ile yine herkesi şaşırtacak. Tutunamayanlar dizisi 3. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam TRT 1'de...

Tutunamayanlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu | Tutunamayanlar dizisi 3. bölüm fragmanı

Tutunamayanlar dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları TRT 1 ekranında yayınlanan Tutunamayan dizisi 3. yeni bölümde Tarık, İrem'e açılmak için kolları sıvar. Nasıl açılacağı konusunda bir türlü plan yapamayan Tarık'a en büyük tavsiye Şair Lütfü'den gelecek. Şair Lütfü'nün Tarık'a çelenk tavsiyesi izleyicileri kahkahaya boğacak. Peki Tutunmayanlar dizisi 3. yeni bölümde Tarık, İrem'e açılabilecek mi?

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR KONUSU NEDİR?

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI

Doğu Demirkol (Tarık)

Ecem Çeşmioğlu (İrem)

Zafer Algöz (İlhan)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

TUTUNAMAYANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tutunamayanlar dizisi, genel olarak İstanbul sokaklarında çekiliyor. Dizinin ana çekim noktalarından birisini ise Beykoz'daki Gümüşsuyu ve Yalıköy Mahallesi oluşturuyor. Beykoz'da bulunan Yalıköy Mahallesi sırtları da dizinin çekiminin yapıldığı yerlerden büyük bir kısmını kapsıyor. Dizinin bazı çekimleri ise Kanlıca civarında gerçekleştirilmiştir.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI