Gündem Twitter çöktü mü? Twitter'a neden erişim sağlanamadı? (11 Temmuz) Bakanlıktan açıklama

Twitter çöktü mü? Twitter'a neden erişim sağlanamadı? (11 Temmuz) Bakanlıktan açıklama

11.07.2019 - 22:01 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması Twitter'a bu akşam 22:00 sularından sonra 1 saatten fazla bir süre erişim sağlanamadı. Mikro blog sitesi Twitter'da güncel tweetlerin ekrana düşmemesi problemi yaşandı. Peki Twitter'dan resmi bir açıklama geldi mi?

Twitter çöktü mü Twittera neden erişim sağlanamadı (11 Temmuz) Bakanlıktan açıklama

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medya sitesi Twitter’a teknik bir hatadan dolayı erişim sağlanamadır. Mobil ve masaüstü üzerinden Twitter’a giren kullanıcılar bağlantı sorunu yaşadı.

Haberin Devamı

ERİŞİM SORUNU YAŞANDI

NEW YORK (AA) - Sosyal medya platformu Twitter'a dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşanıyor. "downdetector.com" adlı internet sitesinden alınan bilgiye göre, kullanıcılar, Twitter'a New York saatiyle 14.50 (TSİ 21.50) itibarıyla erişim sıkıntısı yaşandığını ve sitenin çöktüğünü belirtti.

Twitter'ın da siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılarına, "Teknik bir sorun yaşanıyor" uyarısı verdiği görüldü. Twitter'dan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

BAKANLIKTAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Twitter açıklaması - Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Twitter servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır" - "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir"

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter servislerinde dünya genelinde sorun yaşandığını belirterek "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

Sayan, Facebook hesabından, sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.

Twitter servislerine erişimde dünya genelinde sorun yaşandığını bildiren Sayan, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesine yer verdi.

SORUN GİDERİLDİ!

Dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması Twitter 23:15 itibariyle yeniden aktif hale geldi. Twitter kullanıcıları hala yer yer sorunlar meydana geldiğini belirtiyorlar.