Gündem Ufak Tefek Cinayetler 28. bölümün ardından 29. yeni bölümden ilk fragman!

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölümün ardından 29. yeni bölümden ilk fragman!

09.05.2018 - 07:57 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizide Oya, intikam için geri dönüyor. Merve yine Oya'yı ölüme gönderiyor. Oya arabadan nasıl kurtulacak. İşte Ufak Tefek Cinayetler 29. bölümden ilk fragman.

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölümün ardından 29. yeni bölümden ilk fragman

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 28. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı dizide yine heyecan doruktaydı. Yeni bölümden de ilk fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 29. BÖLÜMDEN İLK FRAGMAN

UFAK TEFEK CİNAYETLER 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık.... Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?