Gündem Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı! Sürpriz isimler kadroda...

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı! Sürpriz isimler kadroda...

06.09.2018 - 09:39 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi yeni sezonda izleyici karşısına sürprizlerle çıkacak. İki usta oyuncunun da kadroya dahil olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı Sürpriz isimler kadroda...

Star TV’nin fenomen dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” in merakla beklenen yeni tanıtımı yayınlandı. 2. sezona ait önemli ipuçlarının yer aldığı tanıtım filminden ilk kareler de basınla paylaşıldı.

Haberin Devamı

Sezon finalinin ardında bıraktığı sorulara yenilerini ekleyen tanıtım filmi dikkat çekti. Merve’nin kurallarına göre işleyen Sarmaşık’ın düzenini tehdit eden yeni sakinleri var. Geçmişten gelen bu isimlerden biri de “El Turco” lakaplı Kerim Adil Sağlam. Cezbedici olduğu kadar da tehlikeli. Peki yıllar sonra neden Sarmaşık’ta?

Edip’in ölümünden sonra yaşananlar ve çok daha fazlası için geri sayım başladı.

Yeni isimlerle zenginleşen kadrosu, çarpıcı 2. sezon hikayesiyle “Ufak Tefek Cinayetler” Eylül’de Star’da.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ SEZON FRAGMAN

OSMAN SONANT UFAK TEFEK CİNAYETLER

Kadroya dahil olan Osman Sonant, yeni sezonda ’Kerim Adil Sağlam’’ karakterine hayat verecek.

Et imparatoru 'EL TURCO' lakaplı çok zengin, çekici, bir o kadar da gizemli bir adam olan 'kerim Adil Sağlam', Sarmaşık'a gelecek ve Merve'nin kraliçeliğinde devam edip giden düzeni toptan değiştirip alt üst edecek.

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı Sürpriz isimler kadroda...

USHAN ÇAKIR UFAK TEFEK CİNAYETLERDE

'Emre Çelen' rolü ile diziye katılan Çakır, Sarmaşık'ı karıştırmaya geliyor!

Star TV’nin fenomen dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” in kadrosuna bir yeni isim daha eklendi. Deneyimli oyuncu Ushan Çakır artık Ufak Tefek Cinayetler’de.

2. sezonu büyük merakla beklenen dizi de Çakır, varlıklı bir ailenin armatör oğlu “Emre Çelen” olarak izleyici karşısına çıkacak. Sarmaşık sakinlerine katılan Çelen aslında Merve, Taylan ve Pelin’in daha önceden tanıdığı bir isim.

Yıllar sonra ortaya çıkışı her ne kadar tesadüf gibi görünse de aslında genç adamın Sarmaşık’a taşınmasının ardında bambaşka bir neden yatmaktadır.

Edip’in ölümünün ardından yaşananları ve katilin kim olduğunu öğreneceğimiz gerilim, heyecan dolu 2. sezonu ile Ufak Tefek Cinayetler Eylül’de Star’da.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı Sürpriz isimler kadroda...