Gündem Ufak Tefek Cinayetler yeni sezondan ilk fragman! Edip'i kim öldürdü?

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezondan ilk fragman! Edip'i kim öldürdü?

06.06.2018 - 07:17 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümü ile ekrana geldi. Oya'nın partisinde kim öldü? Ufak Tefek Cinayetler'in kritik olayı dün akşam yayınlanan bölümde çözüldü. Camdan düşen kişinin Edip olduğu ortaya çıktı. Peki Edip neden düştü? Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezondan ilk fragman Edipi kim öldürdü

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisinde sonuca gelindi. Dün akşam sezon finali ile seyirci karşısına çıkan Ufak Tefek Cinayetlerde düğüm çözüldü. Yeni bir düğümün başlangıcını yapan diziden ilk fragman da geldi.

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 2. SEZON FRAGMANI


UFAK TEFEK CİNAYETLER SEZON FİNALİNE NELER OLDU?

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve ilk korkunç cinayete resmen işlendi! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yoktu; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga da vardı! Bazı cinayet planları bozuldu ama yolda yenileri kuruldu ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karıştı.

Reyting rekortmeni dizide ilk cinayete kurban giden kişi Doktor Elif oldu. Doktor Elif'in öldürülmesinin ardından sezon finalinin ikinci cinayeti de işlendi ve bu kez de Edip öldürüldü.