Gündem Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı

26.07.2013 - 00:06 | Son Güncellenme:

ÖSYM LYS tercih sonuçları için 8 gün sonra müjdeyi verdi. ÖSYM 2013 LYS sonuçları açıklandı fakat hemen hemen tüm öğrenciler merakla beklediği LYS tercih sonuçları açıklanırken uyuyordu

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı

LYS TERCİH SONUCUNUZU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

ÖSYM'DEN SÜPER HIZ
LYS sonuçları tam 8 gün sonra açıklanmıştı. ÖSYM LYS tercih sonuçlarıda tam 8 gün sonra açıklanmış oldu.Merakla bekleyen adaylar bugün 25 Temmuz günü LYS Tercih sonuçları için sürekli internet başındaydı fakat gün içinde hiç bir açıklama yapılmadı. Saatler 23.58'i gösterdiğinde ÖSYM son dakika olarak ÖSYM LYS 2013 Tercih sonuçlarını açıkladı.

BAYRAM MÜJDESİ

Ramazan bayramı yaklaşırken Üniversite adayları sevinçli haberi almış oldu. Adaylar bugünden itibaren Üniversite kayıtları için evrak tamamlamaya başlayabilirler.

ÖSYM SİTE ÇÖKMEMESİ İÇİN GECE AÇIKLADI

ÖSYM tüm gün merakla bekleyen üniversite adaylarının aynı anda giriş yaparak ÖSYM'nin resmi sitesi osym.gov.tr adresinin çökmemesi için gece geç saatlerde LYS tercih sonuçlarını açıkladı.

Haberin Devamı

Yükseköğretime sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylarla Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre, 2013-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin internet sayfasından açıklandı.
Adaylar sonuçları ÖSYM'nin "http://osys.osym.gov.tr" ve "https://sonuc.osym.gov.tr" adresli internet sitelerinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek.
Yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Üniversitelere kayıtlar 2-6 Eylül arasında yapılacak.