Gündem Ünlü sinema oyuncusu uyuşturucudan tutuklandı

Ünlü sinema oyuncusu uyuşturucudan tutuklandı

23.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Behram Paşa” ve “Şehzade Murat” rollerini oynayan sinema sanatçıları Adnan Koç ile Serhan Onat, İstanbul Narkotik polisince bir uyuşturucu şebekesinden uyuşturucu satın almak suçlamasıyla gözaltına alındı. Adnan Koç ve iki kardeşi tutuklandı.

Ünlü sinema oyuncusu uyuşturucudan tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlülerin torbacısı olarak adlandırılan ve bir süredir adamlarıyla birlikte takip altında tuttuğu Sinan Bozburun isimli uyuşturucu torbacısının yeni bir uyuşturucu satışı için Avcılar’dan çıkış yaptığını belirleyince kendisini takibe aldı. Geçen hafta ekiplerin peşine düştüğü torbacı Bozburun, İçerenköy’de bir kafeteryaya gidip “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Behram Paşa rolünü oynayan Adnan Koç’la buluşunca ekipler harekete geçip kafeye operasyon düzenledi. Operasyonda torbacı Sinan Bozburun ile oyuncu Adnan Koç ve üç kardeşi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda Adnan Koç’un üzerinde beş kullanımlık kokain ele geçirildi. Kafede arama yapan ekipler, aramalarda metamfetamin ve ecstasy hap da ele geçirirken operasyon sırasında şebeke üyesi torbacıların uyuşturucuları polise vermemek için direndiği öğrenildi. Haklarında, uyuşturucu ticaretinin yanı sıra “polise mukavemet” suçu kapsamında da işlem yapılan şüphelilerden torbacı Sinan Bozburun’un önceki gün sevk edildiği mahkemece tutuklandığı öğrenilirken, önceki hafta uyuşturucuyla yakalanan ve sevk edildiği adli makamlarca denetimli serbestlik ve tedavi şartıyla serbest bırakılan yine “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin oyuncularından Serhan Onat’a da uyuşturucu satan şahıs olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

3 tutuklama

Gözaltına alınanlardan oyuncu Adnan Koç ile kardeşleri A.K. ve M.H.K., ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan serbest kalırken; ‘birden fazla kişi tarafından birlikte yağma’, ‘görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı.