Gündem Vali ve belediye başkanı sokakları süpürdü

Vali ve belediye başkanı sokakları süpürdü

29.08.2009 - 12:40 | Son Güncellenme:

.

Vali ve belediye başkanı sokakları süpürdü

TEMİZ, düzenli, sağlıklı ve yaşanabilir bir kent oluşturmak isteyen Kırşehir Belediyesi, ‘Temizlik Bilinci’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Vali Mehmet Ufuk Erden ile Belediye Başkanı AKP'li Yaşar Bahçeci, süpürgeyle sembolik olarak sokağı temizledi.

Halkın temizlik bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen kampanya, belediye binası önünden yürüyüşle başladı. Türk Büyükleri Parkı’nda sona eren yürüyüşe Vali Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, AKP İl Başkanı Muzaffer Aslan, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Müftü Nimetullah Arvas, Defterdar Mehmet Emin Narta başta olmak üzere bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Mehmet Ufuk Erden ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yürüyüşün ardından kampanyaya destek vermek için süpürgeyle sembolik olarak sokağı temizledi. Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin ise “Temiz Kırşehir” ve “Kırşehir evimiz, kirletmeyelim” sloganlarıyla başlatılan kampanya çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yaptırılan 2 bin ‘ikiz kese kağıdı’nı tanıttı. Şahin, bir tarafı çöp olarak kullanılan paketlerin örnek olarak hazırlandığını ve kuruyemiş esnafının da ‘ikiz kese kağıdı’ndan kullanarak kampanyaya destek olmalarını beklediklerini söyledi.