Gündem Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.03.2018 - 11:02 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 48. bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Mehmet Akif Ersoy, İzmir'e geldi. Ayrıca Cevdet ile Leon ise karşı karşıya geldi ve sürpriz bir gelişme yaşandı. Peki Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümü ile heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Peki Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Yunan ordusundaki görevine dönmeyi başarırken İsmet Paşa komutasındaki ordunun büyük bir zafer kazanmasına da yardımcı olmuştur. Ancak bu zaferin İzmir'deki yankıları ve beklenmedik bir ölüm şehrin sokaklarını karıştırır. Diğer yandan Leon'un Hilal'e aşkı, Cevdet'in, babasının katili olduğu gerçeği ile sınanacaktır. Leon'u bir yol ayrımına getiren bu sınavın sonucunda bambaşka bir sır ortaya dökülecektir.

Sokak olayları giderek şiddetlenirken şehir yangın yerine dönmüştür. Artık İzmirli her Türk'ün hayatı tehlikededir. Filippos'un şeytani ve sinsi bir planın peşinde olduğunu anlayan Cevdet bu felaketi durdurmak için Ankara'dan gelen yardımı İzmir'e sokmanın bir yolunu bulmalıdır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 49. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.