Gündem Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet ölecek mi?

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet ölecek mi?

30.05.2018 - 08:58 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Vatanım Sensin'de Cevdet tutuklanıyor. Flippos Cevdet'i öldürecek kurşunu sıkacak mı? Yeni bölüm için heyecan dorukta.

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı yayınlandı Cevdet ölecek mi

Vatanım Sensin 58. Bölüm Fragmanı yayında! Miralay Cevdet tutuklanıyor; Yunan Ordusu Kumandanı Filippos onu öldürecek kurşunu sıkmak için harekete geçiyor!

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 58. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İzmir'de verilen Milli Mücadele, giderek sertleşir. Kayıplar hızla artarken, vatansever Türk halkı büyük mücadeleler vermektedir. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleri doğrultusunda verilen savaş, Türklerin gücünü bir kez daha gözler önüne serer. Yunan Ordusu içinde verdiği vazife son bulan Cevdet, Yunan askerleri tarafından tutuklanır. Filippos ile karşı karşıya gelen Cevdet, en önemli sınavını vermek üzeredir.

Öte yandan Filippos, oğlu Aleksi'nin öldüğünü öğrenir. Aleksi'den başka kimsesi olmayan Filippos, intikam ateşiyle ynaıp tutuşmaktadır. Leon ise gece yarısı sokakta karşı karşıya geldiği Azize'nin başına silah doğrultur. Azize, mücadelesinin sürdürürken ailesi için önemli kararlar vermek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin, merakla beklenen bölümüyle 31 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 58. BÖLÜM FRAGMANI