Gündem Vatanım Sensin son bölümde Cevdet'in kurduğu tuzak her şeyi değiştiriyor!

Vatanım Sensin son bölümde Cevdet'in kurduğu tuzak her şeyi değiştiriyor!

01.06.2017 - 08:43 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Dün akşam 30. bölümü ile ekrana gelen dizide Cevdet'in tüm sırlarının açığa çıktığı sanılırken Cevdet'in Vasili'ye oyunu tüm dengeleri değiştiriyor. Vatanım Sensin 31. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Vatanım Sensin son bölümde Cevdetin kurduğu tuzak her şeyi değiştiriyor

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Vatanım Sensin dün akşam 30. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Vatanım Sensin'de Ali Kemal ailesi ile gerçeği öğrendi. Cevdet ve ailesi ölüm ile burun buruna gelmişken Cevdet'in Vasili'ye kurduğu tuzak olayların seyrini değiştiriyor.

Haberin Devamı

Vatanım Sensn 31. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet’e kurduğu tuzak sonrası gizli vazifesini öğrenen Vasili, ona oyun oynar ve tuzağına düşürür. Tevfik’in köşeye sıkıştığını düşünen Cevdet, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira hapistekiler, kendi ailesinden başkası değildir. Vasili, her şeyi öğrendiğini ve Cevdet’in ihaneti karşısında cezalandırılacağını söyler. Cevdet’in en büyük cezası; ailesinin gözleri önünde infaz edilmesi olacaktır.

Vasili, Cevdet’in daha büyük bir acı çekmesi için onu bir seçime zorlar. Vatanı ile ailesi arasında bir karar vermesini isteyen Vasili, beklemediği bir mektup alır. Cevdet tarafından yazılmış mektupta, vasiyeti ve herkesi şaşırtacak bir bilgi vardır. O da Ali Kemal’in bir mahzende bulunduğu ve Vasili ile Veronika’nın oğlu olduğudur.

Haberin Devamı

Vasili’nin amacı ilk olarak Ali Kemal’in infaz edilmesidir. Lakin Cevdet’ten aldığı bu mektup, Vasili’yi yeni bir karar almaya zorlar. Vasili, Cevdet’in mektubuna itimat edecek mi? Ali Kemal’in infazını durduracak mı? Bu hakikat Ali Kemal tarafından nasıl karşılanacak? Veronika, oğlu Dimitri’nin Ali Kemal olduğunu öğrenince nasıl hareket edecek?

İngiliz Charles Hamilton ise hedefini büyütür ve Tevfik’e yeni bir görev verir. Tevfik’in yeni görevi; Mustafa Kemal Paşa’nın öldürülmesidir. Bu görev karşısında oldukça şaşıran Tevfik, ne diyeceğini bilemez. Tevfik, Mustafa Kemal Paşa’nın naaşını İzmir'e getirmek için yeni bir plan yapacak mı?


VATANIM SENSİN 30. BÖLÜM 2. FRAGMANI



VATANIM SENSİN 30. BÖLÜM FRAGMANI