Gündem Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi ile dönüyor!

Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi ile dönüyor!

06.08.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yeni sezonda bomba etkisi yaratacak dizilerden birisi de Mayıs Kraliçesi. Mayıs Kraliçesi'nin başrolünde ise Yağmur Tanrısevsin olacak. İşte çok yakında başlayacak olan Mayıs Kraliçesi dizisi ve Yağmur Tanrısevsin ile ilgili detaylar..

Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi ile dönüyor

Show TV, yeni yayın dönemine damgasını vuracak bir projeyi seyircisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Başrolünde ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in oynayacağı “Mayıs Kraliçesi”, çok yakında Show TV’de başlıyor.

Haberin Devamı

“MAYIS KRALİÇESİ” YAĞMUR!

MinT Yapım imzalı yeni drama dizisi “Mayıs Kraliçesi” için hazırlıklar başladı. Yapımcılığını Birol Güven’in üslendiği “Mayıs Kraliçesi”’nin oyuncu kadrosu için de titiz bir çalışma yapılıyor. Son dönemde oynadığı projelerdeki başarılarıyla yıldızı parlayan Yağmur Tanrısevsin’de yeni yayın döneminde “Mayıs Kraliçesi” için kamera karşısına geçecek.

“HİKAYE OLDUKÇA DİKKAT ÇEKİCİ”

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, dizinin sürprizlerle dolu olacağını belirterek; “Çok heyecanlıyım. Dizinin hikayesi de oldukça dikkat çekici. Özellikle hikayeyi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum” dedi.

Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi ile dönüyor

YAĞMUR TANIRSEVSİN KİMDİR?

Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990, Mersin doğumlu."Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanınmıştır. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır.Bambi reklamının marka yüzü olmuştur.

Haberin Devamı

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü son sınıf öğrencisidir.Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi oyunculuk eğitimi aldığı bazı isimlerdir.Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmektedir.

"Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu. Güneşi Beklerken dizisinde Melis Güzel karakterine hayat verdi. 2014 sonbaharı itibari ile Kaçak isimli dizide Haluk Bilginer'in kızı olarak Tülay Mengen karakterini canlandırdı. En son Bana Baba Dedi dizisinde Oğuzhan Koç ile başrolü paylaştı.

FİLMOGRAFİ

The Tragedy 2013 Jennifer

Aşk Ağlatır Banu

Kaçak 2014-2015 Tülay Mengen

Güneşi Beklerken 2013-2014 Melis Güzel

Pis Yedili 2012 Müge (konuk oyuncu)

Adını Feriha Koydum 2012 Ece (konuk oyuncu)

Bana Baba Dedi 2015 Didem