Gündem Yasak Elma 66. bölüm fragmanlarında Halit'in foyası ortaya çıkıyor!

Yasak Elma 66. bölüm fragmanlarında Halit'in foyası ortaya çıkıyor!

26.01.2020 - 22:43 | Son Güncellenme:

Yasak Elma dizisi 66. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Leyla ve Halit arasındaki yakınlaşmanın farkında olan Ender ve Yıldız, Leyla'nın peşine adam takar. Bütün bu sürecin organizatörü olan Şahika olayların ne durumda olduğunun farkındadır. Bu durumdan Nadir'de bahseden Şahika, şirkette yeniden dengeleri alt üst edecektir. Nadir, Halit'e Leyla ile ilişkisi olduğunu bildiğini söylediği anda Halit foyasının ortaya çıktığını anlar. Yasak Elma 66. bölüm fragmanı ile bu akşam Fox TV ekranında...

Yasak Elma 66. bölüm fragmanlarında Halitin foyası ortaya çıkıyor

Ekranların sevilen dizisi  Yasak Elma 66. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Halit ve Leyla arasındaki yakınlaşma ortaya çıkar.

Haberin Devamı

YASAK ELMA 66. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Şahika, Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapıp, etrafındakileri yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, bu zokayı yutar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır.

 YASAK ELMA 66. BÖLÜM FRAGMANI