Gündem Yaşar İletişim, İLEDAK akreditasyonu aldı

Yaşar İletişim, İLEDAK akreditasyonu aldı

12.07.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin üç bölümü İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) tarafından akredite edildi. Böylelikle Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ege Bölgesi’nde ilk ve tek İLEDAK akreditasyonu alan fakülte oldu.

Yaşar İletişim, İLEDAK akreditasyonu aldı

Akreditasyon belgeleri, Selçuk Yaşar Kampüsü’nde düzenlenen törenle İLEDAK Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz ve Başkan Vekili Prof. Dr. Hülya Yeğin’in katılımıyla Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer’e verildi.

Haberin Devamı

Kaliteye önem verdiklerini kaydeden Prof. Dr. Dinçer, “Bu bağlamda ulusal ve uluslararası akreditasyon süreçlerine büyük bir istekle katılıyoruz. ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi alan Türkiye’deki ilk ve tek, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi alan Ege’de ilk, Türkiye’de 26 üniversiteden biriyiz” dedi. Üniversitenin tüm birimlerinin kalite, standardizasyon ve akreditasyon gibi süreçlerden geçmesinin stratejik planlarında yer aldığını aktaran Dinçer, Mühendislik Fakültesi’nin iki bölümünün de MÜDEK akreditasyonu aldığını açıkladı.

Yazarlar