Gündem Yaz tatili ne zaman başlıyor 2021? Okullar ne zaman kapanacak, tatil tarihleri nedir?

Yaz tatili ne zaman başlıyor 2021? Okullar ne zaman kapanacak, tatil tarihleri nedir?

09.03.2021 - 14:57 | Son Güncellenme:

Yaz tatilinin başlayacağı ve okulların kapanacağı tarih öğrenciler tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında yaz tatili ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama sonrasında son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. Peki yaz tatili ne zaman, okullar ne zaman kapanacak?

Yaz tatili ne zaman başlıyor 2021 Okullar ne zaman kapanacak, tatil tarihleri nedir

Yaz tatili ile ilgili son dakika gelişmeleri gündeme geldi. Koronavirüs sonrasında uzaktan eğitim sistemine geçilmişti. Bazı kademelerde okullar yüz yüze eğitim yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili konusunda açıklama yaptı. Peki 2021 yaz tatili ne zaman aşlıyor? Okullar ne zaman kapanacak?

Haberin Devamı

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, okulların seminer dönemi dahil,2 Temmuz'da bittiğini belirtti. İşte Bakan Selçuk'un konu ile ilgili açıklaması;

 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

"15 Şubat'taki iki haftayı üç hafta yaptık. Yani bu ara tatili alarak oraya ekledik ve bir ara tatilden ziyade hatta okulun uzatılmasıyla ilgili de planlamalarımız var. Bizim okullarımız seminer dönemi dahil, 2 Temmuz'da bitiyor ama öğrenciler ondan önceki haftalarda bırakıyorlar. Ama bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." diye konuştu.