Gündem Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde ölüm şoku- İzle

Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde ölüm şoku- İzle

13.09.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

Final yapacağı konuşulan Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde izleyiciler ekrana kilitlendi. Dizinin son bölümünde Ekim'i kurtarmak isteyen Ferhat uçurumdan düştü! İşte Yaz'ın Öyküsü son bölüm ve detayları...

Yazın Öyküsü 11. bölümünde ölüm şoku- İzle

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Yaz'ın Öyküsü son bölümünde heyecan doruktaydı. Yaz'ın Öyküsü son bölümde Ferhat’ın ölümüyle herkes büyük bir üzüntü yaşadı. Özelliklede Yaz, Ekim’in söyledikleri yüzünden olanlara kendisinin sebep olduğunu düşündü. Tunç’un Yaz’ı araştırması ve Haluk’la ilgili yalan söylemesi Umut ile olan ilişkisini olumsuz etkiler.

Haberin Devamı

YAZ'IN ÖYKÜSÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin bu haftaki bölümüne Öte yandan Ferhat’ın ölümü Mert’in kafasında bazı soru işaretlerine sebep olur ve bu konuyu araştırmaya başlar. Aynı zamanda Ekim ile ilgili gerçeklerin de peşinde olan Mert, bu süreçte Yaz’a çok fazla zaman ayıramaz.

Mert’in davranışları Umut’un da dikkatini çeker.

Mert’in, Ekim’le daha çok vakit geçirmesini sorgulayan isteyen Umut, sonunda büyük gerçeği de öğrenir.

Başrollerini Vildan Vatansever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Yaz'ın Öyküsü 11. bölümü 13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 11. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



YAZ'IN ÖYKÜSÜ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Yaz'ın Öyküsü yeni bölümünde izleyicileri sürpriz bir sahne bekliyor. Ekim'in intihar etmesine engel olmak isteyen Ferhat, soluğu uçurumun başında alır. Ancak, hiçbir şey Ferhat'ın beklediği gibi gitmez. İkili, uçurumun başında tehlikeli bir bocalama yaşar. Ekim'i ikna etmeye çalışan Ferhat, dengesini bir anda kaybeder ve uçurumdan yuvarlanır. Uzun süredir Ferhat ile arası bozuk olan Yaz, haberi duyunca çıldırır ve soluğu hastanede alır. Ferhat'ın ölüp ölmediği Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde belli olacak.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ'NDEN ÜZÜCÜ HABER

Kanal D'nin pazar günleri ekrana gelen dizisi Yaz'ın Öyküsü; veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in paylaştığı dizi, yaz aylarında ekrana gelmeye başlamış, ilk bölümleriyle büyük ses getirmişti. Ancak, reyting oranları istenilen düzeye çıkamayan Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle Eylül sonunda bitecek.