Gündem Yaz'ın Öyküsü 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yaz'ın Öyküsü 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

16.09.2015 - 15:01 | Son Güncellenme:

Yaz'ın Öyküsü 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz pazar günü yayınlanan son bölümünde, Ekim'i kurtarmak isteyen Ferhat uçurumdan düşmüştü! Ferhat’ın ölümüyle herkes büyük bir üzüntü yaşmıştı. Peki Yaz'ın Öyküsü yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Yazın Öyküsü 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Yaz'ın Öyküsü heyecan dolu son bölümü ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yaz'ın Öyküsü 12. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi. Yeni bölümde neler olacağını merak eden dizi severler Yaz'ın Öyküsü yeni bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirler.

Ekim, Doğu Aladağ'ın babası olduğunu öğrenir.. Ferhat olayında ise, Yaz Ekim'in mezarlıkta konuşmasını duyar ve ailesi ile polise gider! Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü 12. Bölüm 20 Eylül Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

YAZIN ÖYKÜSÜ 12. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel’in paylaştığı, Pazar akşamları ekranlara gelen Yaz’ın Öyküsü dizisi ve Alper Saldıran, Oya Unustası’nın başrollerinde olduğu Çarşamba akşamları yayınlanan Kalbim Ege’de Kaldı dizileri istenilen reytinglere ulaşamadıkları için 13. bölümde final yapacak.

Kanal D her iki dizinin de istenilen reytingleri alamaması sonucu yapım şirketleri ile dizileri uzatmama kararı aldı.

Yazın Öyküsü 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


YAZ'IN ÖYKÜSÜ SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR?

Ferhat’ın ölümüyle herkes büyük bir üzüntü yaşar. Özelliklede Yaz, Ekim’in söyledikleri yüzünden olanlara kendisinin sebep olduğunu düşünür. Tunç’un Yaz’ı araştırması ve Haluk’la ilgili yalan söylemesi Umut ile olan ilişkisini olumsuz etkiler. Öte yandan Ferhat’ın ölümü Mert’in kafasında bazı soru işaretlerine sebep olur ve bu konuyu araştırmaya başlar. Aynı zamanda Ekim ile ilgili gerçeklerin de peşinde olan Mert, bu süreçte Yaz’a çok fazla zaman ayıramaz. Mert’in davranışları Umut’un da dikkatini çeker. Mert’in, Ekim’le daha çok vakit geçirmesini sorgulayan isteyen Umut, sonunda büyük gerçeği de öğrenir.

YAZIN ÖYKÜSÜ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>