Gündem Yaz'ın Öyküsü 8. son bölümünde ortalığı karıştıracak olay - İzle

Yaz'ın Öyküsü 8. son bölümünde ortalığı karıştıracak olay - İzle

24.08.2015 - 16:03 | Son Güncellenme:

Tv ekranlarının vaz geçilmez yaz dizisi Yaz'ın Öyküsü 8. son bölüm 23 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Yaz'ın Öyküsü son bölümünde, Umut ile Mert arasındaki yakınlaşma ortalığı karıştırdı. İşte Yaz'ın Öyküsü 8. son bölümü ve dahası...

Yazın Öyküsü 8. son bölümünde ortalığı karıştıracak olay - İzle

Yaz, annesi Umut ile Tunç'un evlenme kararı vermesini çok sert karşılar.. Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü 9. Bölüm 30 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 9. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever (Umut), Tansel Öngel (Mert), Ece Çeşmioğlu (Yaz), Çağdaş Onur Öztürk (Tunç) gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizisi “Yaz’ın Öyküsü 8. Bölüm dün akşam ekrana geldi. Mert’in tutarsız davranışları, Umut’un ani bir karar almasına yol açar! İşte Yaz’ın Öyküsü son bölümü ve detayları...

Haberin Devamı

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Umut ve Mert’in kızları Yaz ile beraber keyifli vakit geçirmeleri, ikiliyi birbirlerine bir adım daha yaklaştırır. Tunç, Yaz hakkında araştırmalarına devam ederken, karşısına çıkan bilgilerle Ekim ve ailesini de sorgulamaya başlar. Ekim oyunlarına Caner’i de dahil eder ve bu kez de Ferhat’la Caner’in arasını açmaya niyetlidir.

Ege, Tunç’un esrarengiz davranışlarının peşine düşünce karşısına annesiyle ilgili kafasını karıştıran fotoğraflar çıkar. Mert’in tutarsız davranışları ise Umut’un ani bir karar almasına yol açar.