Gündem YDS/1 geç başvurular bugün yapılacak! YDS geç başvuru nasıl yapılır?

YDS/1 geç başvurular bugün yapılacak! YDS geç başvuru nasıl yapılır?

20.02.2019 - 12:25 | Son Güncellenme:

YDS/1 sınavı için geç başvuruları bugün alınacak. ÖSYM tarafından 30 Ocak 6 Şubat tarihleri arasında başvuruları alınan YDS/1 sınavı için başvuruları kaçıran adaylar geç başvuru sayesinde sınava katılma hakkı elde ediyor. Peki YDS/1 geç başvuru ücreti ne kadar?

YDS/1 geç başvurular bugün yapılacak YDS geç başvuru nasıl yapılır

YDS/1 geç başvuruları bugün. Binlerce adayı yakından ilgilendiren YDS/1 geç başvuru işlemleri sayesinde başvuru süresini kaçıran adaylar sınava katılma hakkı elde ediyor. Başvuru ücreti ne kadar olacak?

Haberin Devamı

YDS/1 GEÇ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

YDS/1 geç başvuruları 21 Şubat Perşembe günü (bugün) alınacak. ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden yapılacak olan geç başvuru işlemleri elektronik ortamda gerçekleştirilecek. YDS geç başvuru işlemleri 23:59'da sona erecek. Bu süre zarfında başvurularını ve başvuru ücretlerini yatıran adaylar YDS/1 sınavına katılacak.

YDS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

2019 yılının ilk YDS sınavı 24 Mart'ta gerçekleştirilecek. 180 dakika sürecek olan sınav 10:15'te başlayacak. 10:00'dan sonra adaylar sınav salonlarına alınmayacak. 21 Şubat Perşembe günü başlayacak olan YDS/1 geç başvuru ücreti olarak adaylar 180 TL ödeyecek.