Gündem ‘Yedi Bela’ cinayetinde alacak-verecek iddiası

‘Yedi Bela’ cinayetinde alacak-verecek iddiası

11.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

İstanbul Beyoğlu’nda 7 Ağustos gecesi bir motosiklet üzerinden açılan ateşle öldürülen 32 suç kayıtlı “7 Bela Taner” lakaplı Tanır Şanlı (36) cinayetinde saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen iki şüpheli ile yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen iki kişi yakalanıp gözaltına alındı.

‘Yedi Bela’ cinayetinde alacak-verecek iddiası

FERİT ZENGİN Haber Merkezi  - Katil zanlılarından birisinin uyuşturucu, yaralama gibi suçlardan 13, diğerinin de 14 kaydı olduğu belirlenirken, ilk ifadelerinde saldırıyı alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Tarlabaşı’nda kaldırımda bekleyen Tanır Şanlı’ya yoldan geçen motosikletli iki kişi tarafından ateş açılmış, Şanlı hayatını kaybederken yanındaki Berat Demir ise ağır yaralanmıştı.

Olay sonrası plakasız motosikletle kaçan saldırganların yakalanması için çalışma yapan polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin Hamdullah Ayata ve Salim Çiçek isimli sabıkalı şahıslar olduğunu belirledi. Ekipler, Pendik’te bir evde gizlendiklerini tespit ettiği iki saldırganı ve onlara yardım edip saklayan Serhat Demir ve Ahmet Güngör isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Adreste dört tabanca da ele geçirildi. Hamdullah Ayata’nın 14, Salim Çiçek’in ise 13, Serhat Demir’in 6, Ahmet Güngör’ün de bir suç kaydı bulunduğu öğrenildi.