Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Nisan Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 26 Nisan Yemekteyiz birincisi...

26.04.2019 - 19:30 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi açıklandı! Hafta içi her akşam TV 8 ekranlarında olan Yemekteyiz’de yine eğlenceli bir hafta geride kaldı. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı yarışmada, zorlu geçen haftanın kazananı belli oldu. Birinci olan isim 10 bin lira değerindeki büyük ödülü almaya hak kazandı. İşte 26 Nisan Yemekteyiz birincisi olan isim...

Yemekteyizde kim birinci oldu 26 Nisan Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz’de haftanın kazananı belli oldu! Yemekteyiz'de büyük ödül sahibini bulurken, hafta boyunca tartışma ve rekabet de bir an olsun eksik olmadı. Peki Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan yarışmada bu hafta kim 10 bin liralık ödülün sahibi oldu?

Haberin Devamı

26 Nisan günü yayınlanan haftanın son bölümünde Onur Büyüktopçu, 10 bin liralık ödülü kazanarak haftanın şampiyonu olan ismi açıkladı. Yemekteyiz'de haftanın birincisi Cihan Bey olurken, haftanın ikincisi de Beyhan Hanım oldu.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞIYOR?

BEYHAN KILIÇ

Beyhan Kılıç, Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ilk günkü yarışmacısı olarak öne çıktı. 37 yaşında ev hanımı olan Beyhan Kılıç aslen Sivas'lı. Mutfaktaki başarısının sırrını kendine olan özgüveni olduğunu açıklayan Beyhan Kılıç, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor.

SÜLEYMAN ASLANTAŞ

Yemekteyiz'de haftanın ikinci gününde yarışmacılar Süleyman Aslantaş'ın evine konuk oldu. 54 yaşında olan Süleyman Aslantaş, aşçılık mesleğini profesyonel olarak sürdüyor. 4 çocuğu olan Süleyman Aslantaş'ın 4 tane de torunu bulunuyor. Süleyman Aslantaş için yemek yapmak sadece mesleği değil onun için bir yaşam tarzı.

Haberin Devamı

PINAR DOĞRUYOL

Yemekteyiz'de 3. gün yarışmacısı olan Pınar Doğruyol Resim Öğretmeni olarak görev yapıyor. 41 yaşında olan Pınar Doğruyol aynı zamanda güzellik uzmanı olarak ta görev yapıyor. 10 yıllık evli olan Pınar Doğruyol aslen Rizeli

CİHAN BORA

4. gün yarışmacısı olan Cihan Bora 34 yaşında ve spor eğitmeni olarak görev yapıyor. Aslen Erzurum'lu olan Cihan Bora, bekar ve İstanbul'da ailesi ile yaşıyor. Sporun hemen hemen her dalına ilgili olan Cihan Bora Yemekteyiz'e katılma nedenini yeni şeyler öğrenmek istemesi olarak tanımlıyor.

SELİN AKSU

Haftanın finali öncesinde konuklarını ağırlayacak olan Selin Aksu, Yemekteyiz'de haftanın 5. gün yarışmacısı. Endüstri Mühendisi olan Selin Aksu 26 yaşında. Aslen Gaziantepli olan yarışmacı 7 aylık evli! Selin Aksu kendini anlatırken inatçı ve dediğim dedik biri olarak tanımlıyor.

Yazarlar