Gündem Yemekteyiz'de kim kazandı? Yemekteyiz 16-20 Aralık birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? Yemekteyiz 16-20 Aralık birincisi kim oldu?

20.12.2019 - 19:15 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz, Seda Sayan'ın sunumu ile TV8 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Haftanın beş günü boyunca birbirlerine konuk olan yarışmacılar gün sonunda yapılan yemekleri puanlıyor. Yapılan puanlamalar haftanın finalinde birer birer ortaya çıkıyor. Zaman zaman gergin anların yaşandığı Yemekteyiz'de haftanın kazananı ve 10 bin TL'lik ikramiyenin sahibi Seda Sayan'ın oyları ile belirleniyor. Peki Yemekteyiz'de bu haftanın kazananı kim oldu? İşte 16-20 Aralık Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyizde kim kazandı Yemekteyiz 16-20 Aralık birincisi kim oldu

Yemekteyiz'de haftanın beş günü boyunca birbirlerine konuk olan yarışmacılar günün sonunda yapılan yemekleri oyluyor. Yarışmacılar tarafından birbirlerine verdikleri puanlar haftanın finalinde ortaya çıkıyor. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği Yemekteyiz'de haftanın birincisi olan isim ve 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olan isim yarışmanın sunucusu Seda Sayan'ın oyları ile belirleniyor. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve büyük ödülün sahibi kim oldu?

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi olan isim Seda Sayan'dan aldığı 6 puan ve toplamda 16 puanla Caner Bey oldu.

Yemekteyiz'de haftanın dördüncüsü olan isim Seda Sayan'dan aldığı 8 puan ve toplamda 22 puan ile Betül Hanım oldu

Yemekteyiz'de haftanın üçüncüsü Seda Sayan'dan aldığı 9 puan ve toplamda 25 puan ile Esma Hanım oldu.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi olan isim Seda Sayan'dan aldığı 9'ar puanla Leyla ve Emine Hanım toplamda 26 puan ile haftanın birincisi oldular ve büyük ödülü paylaştılar.