Gündem Yenikapı miting alanı yol tarifi | Yenikapı miting alanına nasıl gidilir? Hangi otobüsler geçiyor?

Yenikapı miting alanı yol tarifi | Yenikapı miting alanına nasıl gidilir? Hangi otobüsler geçiyor?

24.03.2019 - 11:48 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı Cumhur İttifakı'nın "Büyük İstanbul Mitingi" Yenikapı'da düzenlenecek. Vatandaşlar ise Yenikapı miting alanına nasıl gidilir merak ediyor. Yenikapı miting alanı yol tarifi ve Yenikapı miting alanı otobüs durağının adı nedir? soruları büyük ilgi görüyor.

Yenikapı miting alanı yol tarifi | Yenikapı miting alanına nasıl gidilir Hangi otobüsler geçiyor

Cumhur İttifakı Büyük İstanbul Mitingi 24 Mart Pazar günü saat 14.00'de Yenikapı'da yapılacak. Vatandaşlar ise yol tarifi için arayışa koyuldu. 'yenikapı miting alanına nasıl gidilir?' sorusu merakla araştırılıyor. İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı...

Haberin Devamı

YENİKAPI MİTİNG ALANINA NASIL GİDİLİR?

İstanbullular için Yenikapı miting alanına birçok noktadan ulaşım sağlanıyor. Bakırköy, Eminönü, Taksim'den hareket eden dolmuşlar ve otobüsler ile Yenikapı'ya kolaylıkla gidebilirsiniz. Otobüsle gelecek olan vatandaşların merakla araştırdığı Yenikapı miting alanı otobüs durağının adı, "Yenikapı sahil otobüs durağı” olarak geçiyor. Ayrıca Sirkeci'den hareket eden banliyö trenlerini kullanarak da Yenikapı mitingi alanına ulaşabilirsiniz.İstanbul dışından gelecek olan vatandaşlar için, Bandırma ve Yalova'dan Yenikapı'ya direk feribot ve deniz otobüsleri hareket sağlıyor.

YENİKAPI MİTİNG ALANINDAN GEÇEN OTOBÜSLER

31Y Toki Ayazma - Yenikapı
31 Yenibosna (Kuyumcukent)- Yenikapı
30D Dereboyu - Yenikapı
77 Şişli - Yenikapı
88A Yunus Emre Mahallesi - Yeni Kapı
69A Mecidiyeköy - Yenikapı
70KY Kurtuluş - Yenikapı
70FY Feriköy - Yenikapı
46ÇY Çağlayan - Yenikapı
39D Yeşilpınar - Yenikapı

Haberin Devamı

Marmaray ile Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır.